Sale!

FELLA Modern High back Lounge Chair/Wing Chair - Klang Valley Only

(102 customer reviews)

– Direct Factory
– Quality Guaranteed
– High back Headrest
-Short Plush Fabric
-High-Density Resilient Sponge
– Suitable for Various Theme and Style
-Imported Rubber Wood Base

Sales ends after the timer runs out

RM799.00 RM389.00

473 items sold

Shipping calculated at checkout

Out of stock

          

Color

Blood Red, Solid Grey

102 reviews for FELLA Modern High back Lounge Chair/Wing Chair – Klang Valley Only

  1. khoili

    wing sofa cantik..saiz pun standard mcm wing chair yg rm 500 ke atas…design nampak moden…amat selesa bila duduk…penghataran pun cepat…harga memang berbaloi baloi…knp perlu bayar lebih jika anda boleh bayar dengan harga yang lebih murah…

  2. adikshidah

    Barang diterima cepat..kerusinya besar dan sgt berpuas hati

  3. lizawab

    sofa ni cantik sangat, tapi macam terlebih besar pulak untuk living room saya yang kecil molek..duduk selesa, gebu, kualiti memaang tip top..sangat – sangat and terlebih berbaloi dengan harga sofa..xmenyesal beli sebaab lama dah idamkan soda macam ni..tq seller

  4. nazuri76

    fan of ikea stuff. if ikea sell this wingchair with this kind quality, solid wood for the stand, come with antislipped stands x4, nice n steady seater, nice color, it would be at least rm500. value for money. unfortunately the cover is not removable, hence, easy to get dirty if not use with care.

  5. sweetiesqueens

    I’m totally love it!!! Delivery pon pantas giler!!!! Besar lak tu mmg love la kerusi ni.. Tqsm

  6. syakiraliyana

    Cantik. Packaging pun ok. Cuma ada damage sikit bahagian kaki kerusi tapi boleh diterima selagi bahagian terlindung 😅.

  7. missfara.my

    REALLY GOOD PURCHASE! Love it! Got that “ikea” looks with much much cheaper price. Tqsm! Delivery also really smooth. Delivery man helps alot. Thanks again

  8. sweetiesqueens

    I’m so happy.. Lama dh idamkan sofa ni.. Ni kali ke2 I beli.. 1St beli sebiji.. Tp menyesal beli 1..kene beli 2 baru ngam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Service pon sgt2 laju..abg delivery pon baik 🌷🌷🌷🌷

  9. atwhd

    Xboleh nak cakap on quality sebab belum buka and pasang, hope all in great condition. Delivery pantas and cekap xsabar nak guna. Material nampak macam senang tercarik and berbulu tapi still the lowest price you can get for this kind of chair 👍🏼

  10. frzsri

    Excellent value for the price. Comfortable, and looks really classic. Assembly was easy. Extremely well packed and fast shipping. Highly recommended!!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Promotion Ending in...
x